PALVELUT

Koulutuspsykoterapia on psykoterapeuttikoulutuksessa olevan terapeutin toteuttamaa psykoterapiaa. Koulutuspsykoterapia on yleensä tavanomaista psykoterapiaa edullisempaa mutta se ei ole Kela- korvattavaa.

Löydetään yhdessä Sinun polkusi kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia

Tarjoan kognitiivista yksilöpsykoterapiaa koulutuspsykoterapiana Nummelassa. Vastaanottoa pidän pääsääntöisesti keskiviikkoisin klo 9-14. Tarvittaessa voin tarjota myös ilta tai viikonloppuaikoja.


Terapeuttina vahvuuksiani ovat empaattisuus ja kyky kohdata ihminen yksilöllisesti ja kokonaisvaltaisesti. Lisäksi minulla on pitkä kokemus erilaisten mielenterveyshäiriöiden, kipujen, sairauksien ja kriisien hoidosta lääkärin työssäni. Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikki aikuispotilaat.

Terapiaistunnoilla pyrimme ratkaisemaan ajankohtaiset ongelmat (ja tunnistamaan niiden taustatekijät) ja lisäämään positiivisia kokemuksia ja ajatuksia (tai lieventämään negatiivisia). Terapiassani toteutan tutkitusti tehokkaita psykoterapiamenetelmiä, joilla tavoitellaan parempaa itsetuntemusta sekä pyritään omaksumaan uusia tapoja tulkita ja kokea itseä, muita ihmisiä ja maailmaa. Terapiassa opittavat erilaiset kognitiivisen terapian menetelmät ja lisääntyvä itsetuntemus ovat arvokkaita työkaluja, jotka auttavat selviytymään erilaisista elämän haasteista ja vastoinkäymisistä.

Dandelion Parachute Seed