top of page
Foggy Pier

TIETOJA MINUSTA

Olen Anne Juvani, työterveyshuollon erikoislääkäri ja tuleva psykoterapeutti. Mielenterveys ja yleinen hyvinvointi ovat aina olleet minulle tärkeitä aiheita ja minulla on luontainen halu kuunnella ja auttaa ihmisiä. Vahvuuteni lääkärinä ja terapeuttina on empatian lisäksi kyky hahmottaa ja ymmärtää asiakkaideni tilanteita syvällisesti. Tätä ymmärrystä voimme hyödyntää terapiassa. Terapeuttina olen aktiivinen, avoin, kuunteleva ja joustava. Kykenen mukauttamaan työskentelyäni tilanteen mukaan. 

Valmistun psykoterapeutiksi Tampereen yliopistosta toukokuussa 2023 ja siihen saakka tarjoan koulutuspsykoterapiaa asiakkailleni Nummelassa. 

Koulutus:

Lääketieteen lisensiaatti, Oulun yliopisto 2005

Työterveyshuollon erikoislääkäri, Helsingin yliopisto 2018

Lääketieteen tohtori, Turun yliopisto 2018 (Väitöskirja Työstressi ja työkyvyttömyyseläkkeet)

Työkokemus

Olen työskennellyt vuodesta 2005 lähtien yleislääkärinä eri puolilla Suomea ja vuodesta 2007 lähtien työterveyslääkärinä. Vuosina 2010-2020 työnantajani on ollut Perusturvakuntayhtymä Karviainen (nykyisin Keski-Uudenmaan työterveys oy) ja vuodesta 2021 lähtien olen toiminut ammatinharjoittajalääkärinä LeLuco oy kautta. Psykoterapeuttina olen työskennellyt helmikuusta 2020 lähtien.

Terapeutti: About Me
bottom of page