HINNASTO

Tarjoan koulutuspsykoterapiaa pääsääntöisesti keskiviikkoisin klo 9-15:00.

Tarvittaessa järjestettävissä ilta- ja viikonloppuaikoja.

Koluspsykoterapia on psykoterapeuttikoulutuksessa olevan terapeutin toteuttamaa psykoterapiaa. Koulutuspsykoterapia voi toteutua lyhyenä (korkeintaan 20 käyntiä) tai pitkänä psykoterapiana (20-40 käyntiä vuodessa vähintään vuoden ajan). 


Seagulls

YKSILÖPSYKOTERAPIA, 45MIN
35 EUROA

arkena klo 9-15

Psykoterapian tarpeen taustalla voi olla jokin sairaus (esim. masennus, ahdistuneisuus, paniikkihäiriöt, krooninen tai selittämätön kipu, riippuvuusoireyhtymä, syömishäiriö), oire (esim. väsymys, unettomuus, työuupumus) tai elämäntilanne (esim. avioero, läheisen menetys tai muu kuormittava tai traumaattinen kokemus). Ota yhteyttä, mikäli haluat lisätietoja tai varata ajan.

YKSILÖPSYKOTERAPIA, 90MIN
70 EUROA

arkena klo 9-15

Psykoterapian tarpeen taustalla voi olla jokin sairaus (kuten masennus, ahdistuneisuus, paniikkihäiriöt, krooninen tai selittämätön kipu, riippuvuusoireyhtymä, syömishäiriö), oire (esim. väsymys, unettomuus, työuupumus) tai elämäntilanne (esim. avioero, läheisen menetys tai muu kuormittava tai traumaattinen kokemus). Ota yhteytt​ä, mikäli haluat lisätietoja tai varata ajan.

Calm Sea
Dandelion Parachute Seed

YKSILÖPSYKOTERAPIA, 45MIN
55 EUROA

arki-iltaisin klo 17-19:30

Psykoterapian tarpeen taustalla voi olla jokin sairaus (esim. masennus, ahdistuneisuus, paniikkihäiriöt, krooninen tai selittämätön kipu, riippuvuusoireyhtymä, syömishäiriö), oire (esim. väsymys, unettomuus, työuupumus) tai elämäntilanne (esim. avioero, läheisen menetys tai muu kuormittava tai traumaattinen kokemus). Ota yhteytt​ä, mikäli haluat lisätietoja tai varata ajan.

YKSILÖPSYKOTERAPIA, VIIKONLOPPU
45MIN: 70 EUROA
60MIN: 90 EUROA
90MIN: 140 EUROA

Viikonloppuisin klo 9-18

Psykoterapian tarpeen taustalla voi olla jokin sairaus (esim. masennus, ahdistuneisuus, paniikkihäiriöt, krooninen tai selittämätön kipu, riippuvuusoireyhtymä, syömishäiriö), oire (esim. väsymys, unettomuus, työuupumus) tai elämäntilanne (esim. avioero, läheisen menetys tai muu kuormittava tai traumaattinen kokemus). Ota yhteytt​ä, mikäli haluat lisätietoja tai varata ajan.

Two Dried Leaves
 

©2020 by Polkuni terapiapalvelut. Proudly created with Wix.com