HINNASTO

Tarjoan koulutuspsykoterapiaa pääsääntöisesti keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 9-15:00.

Tarvittaessa järjestettävissä ilta- ja viikonloppuaikoja.

Koluspsykoterapia on psykoterapeuttikoulutuksessa olevan terapeutin toteuttamaa psykoterapiaa. Koulutuspsykoterapia voi toteutua lyhyenä (korkeintaan 20 käyntiä) tai pitkänä psykoterapiana (noin 40 käyntiä vuodessa vähintään vuoden ajan). 


Seagulls

YKSILÖPSYKOTERAPIA (45MIN) 55€

arkena klo 9-15

Psykoterapian tarpeen taustalla voi olla jokin sairaus (esim. masennus, ahdistuneisuus, paniikkihäiriöt, krooninen tai selittämätön kipu, riippuvuusoireyhtymä, syömishäiriö), oire (esim. väsymys, unettomuus, työuupumus) tai elämäntilanne (esim. avioero, läheisen menetys tai muu kuormittava tai traumaattinen kokemus). Ota yhteyttä, mikäli haluat lisätietoja tai varata ajan.

YKSILÖPSYKOTERAPIA (90MIN) 100€

arkena klo 9-15

Psykoterapian tarpeen taustalla voi olla jokin sairaus (kuten masennus, ahdistuneisuus, paniikkihäiriöt, krooninen tai selittämätön kipu, riippuvuusoireyhtymä, syömishäiriö), oire (esim. väsymys, unettomuus, työuupumus) tai elämäntilanne (esim. avioero, läheisen menetys tai muu kuormittava tai traumaattinen kokemus). Ota yhteytt​ä, mikäli haluat lisätietoja tai varata ajan.

Calm Sea
Dandelion Parachute Seed

YKSILÖPSYKOTERAPIA (45MIN). 80€

arki-iltaisin klo 17-19:30

Psykoterapian tarpeen taustalla voi olla jokin sairaus (esim. masennus, ahdistuneisuus, paniikkihäiriöt, krooninen tai selittämätön kipu, riippuvuusoireyhtymä, syömishäiriö), oire (esim. väsymys, unettomuus, työuupumus) tai elämäntilanne (esim. avioero, läheisen menetys tai muu kuormittava tai traumaattinen kokemus). Ota yhteytt​ä, mikäli haluat lisätietoja tai varata ajan.

YKSILÖPSYKOTERAPIA, VIIKONLOPPU
45MIN: 110€

Viikonloppuisin klo 9-18

Psykoterapian tarpeen taustalla voi olla jokin sairaus (esim. masennus, ahdistuneisuus, paniikkihäiriöt, krooninen tai selittämätön kipu, riippuvuusoireyhtymä, syömishäiriö), oire (esim. väsymys, unettomuus, työuupumus) tai elämäntilanne (esim. avioero, läheisen menetys tai muu kuormittava tai traumaattinen kokemus). Ota yhteytt​ä, mikäli haluat lisätietoja tai varata ajan.

Two Dried Leaves
hot-air-balloon-865819_1280.jpg

YKSILÖPSYKOTERAPIA 45MIN (VOIMASSA OLEVA PÄÄTÖS KELAN KUNTOUTUSPSYKOTERAPIASTA): 40€

Arkisin klo 9-15

Koulutuspsykoterapiasta  (psykoterapeuttiopiskelijan toteuttama, työnohjattu psykoterapia) ei saa Kelan korvausta. Jos sinulla on voimassa oleva päätös kuntoutuspsykoterapiasta, voit saada terapian 40€ hintaan (terapian kesto vähintään 1 vuosi). 

YKSILÖTERAPIA 45MIN (VOIMASSA OLEVA PÄÄTÖS KELAN KUNTOUTUSPSYKOTERAPIASTA): 60€

Arki-iltaisin klo 17-19:15

Koulutuspsykoterapiasta  (psykoterapeuttiopiskelijan toteuttama, työnohjattu psykoterapia) ei saa Kelan korvausta. Jos sinulla on voimassa oleva päätös kuntoutuspsykoterapiasta, voit saada terapian alennettuun hintaan (terapian kesto vähintään 1 vuosi). 

hot-air-balloon-865819_1280.jpg